Tarih : 7.8.2017 11:01:22

Altındağ Belediyespor lige hazır

Altındağ Belediyespor, 2017 – 2018 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdürüyor.  Bu süreci hazırlık maçları ile değerlendiren Altındağ Belediyespor,  Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un U21 Takımı ile oynadığı karşılaşmayı 2 – 0 kazandı. Ostim Stadı’ndaki maçta galibiyet golleri yeni transferler Burhanettin Çakırefe ve Fahri Genç’ten geldi. Mavi beyazlı takım, aldığı bu galibiyetle yeni sezona hazırım mesajı verdi.

Goller yeni transferlerden

Sağanak yağış altında oynanan maça Altındağ Belediyespor, hızlı başladı. Mavi beyazlılar, oyunun bazı bölümlerinde Osmanlıspor U21 Takımı’nı yarı sahasından çıkarmamasına rağmen ilk yarı 0 – 0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarı ağırlaşan zeminle birlikte daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti.  Altındağ temsilcisinin geliştirdiği atakta rakip fileleri havalandıran Burhanettin Çakrıefe, takımını 1 – 0 öne geçirdi. Daha sonra bir başka yeni transfer Fahri Genç, penaltıdan skoru tayin eden isim oldu (2 – 0). Mavi beyazlı takım, bu müsabakadan sonra ikinci kamp dönemi için Afyon’un yolunu tuttu.

Ali Şen: “ Yeni transferlerle birlikte güzel bir uyum yakaladık.”

Altındağ Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Şen, hazırlık maçı da olsa alınan galibiyetin önemine vurgu yaptı. Süper Lig’den Osmanlıspor’un U21Takımı ile oynadıklarına dikkat çeken Başkan Şen, iyi bir performans sergilediklerini söyledi ve şöyle koştu.

“İlk günden itibaren takımda bir aile ortamı oluştu İnanıyorum bu durum bizi başarıya götürecek. Yeni çıktığımız bu profesyonel ligde şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Hazırlık maçlarını önemsiyoruz çünkü takımın son durumunun görülmesinde önemli rol oynuyor bu maçlar. Şimdi tekrar Afyon’a gidiyoruz ve bir turnuvaya katılacağız. Ağustos sonunda başlayacak lig için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.”