Tarih : 18.5.2017 13:13:03

Başkan Tiryaki’ye teşekkür

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Bursa ve Çanakkale gezisine katılan vatandaşlarla bir araya geldi.  Kültür gezilerinin önemi üzerinde duran Başkan Tiryaki: “Çanakkale’de hepimizin bir akrabası şehit oldu. Çanakkale’ye giderek tarihimizi mutlaka öğrenmeliyiz” dedi.

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Çanakkale – Bursa gezisine giden Altındağlı beyler katıldı. Beyler, kendilerine Çanakkale’yi görme fırsatı sunan Başkan Tiryaki’ye çiçeklerle teşekkür etti.

“Tüm Altındağlıların Çanakkale’yi görmesini istiyoruz”

Başkan Tiryaki, kültür gezileri hakkında konuştu. Altındağlı beylerden bu yıl 2.500 kişiyi Çanakkale’ye gönderdiklerini belirten Başkan Tiryaki, bir yıl önceden planladıkları için çok uygun fiyatlarla gezi düzenlediklerine dikkat çekti ve şöyle konuştu:

“Çanakkale, herkes tarafından görülmesi gereken bir yer. Bu salonu dolduran herkesin bir akrabası Çanakkale’de şehit düşmüştür. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren akrabalarımız, atalarımız var orada. Altındağ Belediyesi olarak herkesin Çanakkale’yi görmesi istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz.”

“Çanakkale’yi Altındağ Belediyesi sayesinde gördük”

Sakarya Mahalle sakini Zafer Kocamanoğlu ise duygularını şöyle dile getirdi: “Çanakkale’ye yıllarca gitmek istedim. Başkanımız Sayın Veysel Tiryaki, bizi sadece televizyonlardan gördüğümüz Çanakkale’ye götürdü. Bu kolay bir iş değil. Altındağ Belediyesi sayesinde vatanımızın ne şartlar altında kazanıldığını daha iyi anladım. Bize bu imkânı sunan Başkanımıza çok teşekkür ederiz.”