Tarih : 21.4.2017 12:30:05

Yeni Altındağ Belediyespor için büyük gün

Bal ligi 6. grupta namağlup şampiyon olan Yeni Altındağ Belediyespor için kritik viraj. 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 15:00’de Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda Osmaniye Spor’la karşılaşacak olan Yeni Altındağ Belediyespor , karşılaşmayı kazanması durumunda 3. lige yükselecek.

Yeni Altındağ Belediyespor 3. Lige çıkma maçını 22 Nisan Cumartesi günü Antalya’da oynayacak

Bal liginde 24 karşılaşmanın 19’unu kazanan, 5’inde berabere kalan Yeni Altındağ Belediyespor, 62 puanla şampiyon olmuştu. Ligi hiç yenilmeden tamamlayan takım,  Antalya’daki play off karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı.

“Çok çalıştık, çok inandık”

Taraftarlarla birlikte Antalya’daki karşılaşmayı heyecanla izleyeceklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3 yıldır şampiyonluğu hep kıl payı kaçırdıklarını, bu yıl ise Bal ligini şampiyon tamamladıklarını ifade etti.  Başkan Tiryaki, “ Şampiyonluk yarışı kolay olmadı. Bu uzun soluklu maratondan zaferle çıkmayı başardık. Üstelik hiç yenilmedik. Ancak 3. Lige çıkmak için şampiyon olmak yetmiyor. Önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Bu virajı da geçtik mi,  inşallah seneye 3. ligdeyiz. Zor bir maç olacak. Karşımızdaki takım da kendi grubunun şampiyonu. Ancak yılın başında kendimize bir hedef koymuştuk. Bu hedefe doğru adım adım ilerliyoruz. Sporcuların çalışkan olması kuşkusuz çok önemli. Bununla birlikte inanç da çok önemli. Biz inancımızı hep koruduk. Bugünlere geldik. Hem oyuncularımız, hem teknik ekip, hem kulüp olarak bu yıl çok inandık, çok çalıştık. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

“Dualarınızı bekliyorum.”

Taraftarlarımızla birlikte Altındağ’a yakışır şekilde Antalya’da olacağız ve takımımıza destek vereceğiz.  Tüm Altındağlılardan da dua bekliyorum. Osmaniye Spor’a da başarılar diliyorum. Centilmence bir maç olmasını umuyorum.” dedi.

Pazar günü Kayseri’de oynanacak maç için Ankaragücü’ne de başarılar dilemeyi ihmal etmeyen Başkan Tiryaki, iki Ankara takımının birden üst lige yükselmesinin Ankaralıların yüzünü güldüreceğini söyledi.

Yeni Altındağ Belediyespor’un Osmaniye Spor’a yenilmesi durumunda, üst lige yükselmesi için bir maç hakkı daha bulunuyor.