Tarih : 16.3.2017 10:13:23

Başpınar halkı da Başkan Tiryaki’nin yanında

Yaklaşan referandum öncesi çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başpınar Mahallesi sakinleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Tiryaki, Mevlana Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nde yaklaşık 100 kişiye seslendi. Doğrunun yanlıştan ayırt edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Tiryaki, bölge halkının referandumda en doğru kararı vereceğine inandığını dile getirdi. Başkan Tiryaki, daha sonra dikiş atölyesini gezdi ve eksikliklerin giderilmesi için anında talimat verdi.

“Madde bağımlılığı ile mücadele ediyoruz.”

Çağın en önemli problemini uyuşturucu madde kullanımı olarak gören Başkan Tiryaki, bu konuda ailelerin daha dikkatli olması gerektiğini söyledi. Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak madde kullanımının önüne geçmek için büyük mücadele verdiklerinin altını çizdi. Madde bağımlılarını tedavi ettirmek için önemli bir proje yürüttüklerini ifade eden Başkan Tiryaki: “Keşke böyle bir çalışmaya hiç ihtiyacımız olmasaydı” dedi. Başkan Tiryaki, çocukların oyun alanlarında, spor tesislerinde, kültür sanat merkezlerinde büyümediği sürece bu tehlikenin hep var olacağını dile getirdi. Avrupa’da ilkokul çocuklarının okul dersleriyle birlikte yüzme kurslarına da katıldığını belirten Başkan Tiryaki, bu sayede kötü davranışlardan uzak kalınabileceğini aktardı.

Altındağ’da gelinen nokta ortada…

Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin görevleri kapsamında olmayan işler de yaptığını hatırlatarak ilçeye okul, sağlık tesisi ve cami gibi önemli yatırımlar kazandırdıklarını vurguladı. Altındağ Belediyesi’nin Türkiye’de hiçbir belediyenin yapmadığı işleri yaptığını söyleyen Başkan Tiryaki, amaçlarının halka daha iyi hizmet vermek olduğunu kaydetti. Başkan Tiryaki, Altındağ’da 10 yıldır büyük mesafe kat ettiklerine dikkati çekti ve ekledi: “Benim bile tahmin edemediğim bir ilerleme oldu. Daha birkaç yıl öncesine kadar bölgenin halini hepimiz biliyoruz. Nerelerden nerelere geldik. Bunda sizlerin payı çok büyük… Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

“Vatandaşla her sabah evimin önünde buluşurum”

Altındağ Belediyesi’nin siyaset anlayışından da bahseden Başkan Tiryaki, konuşmasını şöyle tamamladı: “Altındağ’da beni herkes tanır. Ben Karapürçek’te oturuyorum. Çok sayıda vatandaş, her sabah işe giderken evimin önünde beni bekler. Sıkıntılarını, sorunlarını aktarır. Biz de çözüm buluruz. Bizim kapımız herkese açık. Bugüne kadar hiçbir siyasi parti aleyhinde tek söz söylemedim. Söylemem de… Sokak dedikodularına kulak asmam. Lütfen sizler de asmayın. Kısa süre sonra bir halk oylaması yapılacak. Altındağ için yapılan hizmetleri sizler çok iyi biliyorsunuz. Ve inanıyorum ülkemizin daha iyi bir duruma gelmesi için en doğru kararı vereceksiniz.”