Tarih : 14.3.2017 13:53:22

Yepyeni araçlarla daha temiz bir Altındağ

Yatırımlarının kalitesini her geçen gün daha da artıran Altındağ Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Bünyesine eklediği yeni araçlar ile hizmet kalitesini artırmayı amaçlayan Altındağ Belediyesi, yepyeni araçlarıyla daha da güçlendi. Pazar yeri ve açık alanları yıkamak için su tankeri, vidanjör, çift kabin transit hizmet aracı,  çöp noktalarını yıkamak için yıkama aracı, Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün gücüne güç kattı.

“Tüm araçlarımızla Altındağlıların hizmetindeyiz.”

Altındağlılara kaliteli hizmet üretebilmek için her yıl araç filosunu yeni araçlarla güçlendirdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bir kez daha Altındağ Belediyesi’nin mali gücüne vurgu yaptı. En iyi hizmetin en hızlı ve kısa yoldan vatandaşlara ulaşması için her zaman çok çalıştıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, yeni alınan araçlarla bu alandaki hizmetlerin daha da hızlanacağını dile getirdi.

Başkan Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak ihtiyacımız olan tüm araçları satın alabilecek güçteyiz. Yıpranmış, eskimiş hiçbir araç kullanmadığımız gibi, kiralama yöntemine de gitmiyoruz. Amacımız, Altındağlı hemşehrilerimize en kaliteli hizmeti zamanında sunmak.” diye konuştu.

“Her geçen gün vatandaş memnuniyeti artıyor.”

Altındağ’ı günün her saati temiz tutmak için çalıştıklarını belirten Temizlik İşleri Müdürü Ali Şen ise, “İlçemiz her geçen gün, hem nüfus hem de yapısal olarak büyüyor. Böyle bir durumda çevre temizliğini kontrol altında tutabilmek için daha fazla araca gereksinim duyuyoruz. Bu nedenle filomuzdaki araçların en son teknolojik donanımlara sahip olmasına özen gösteriyor, yeniliyor ve güçlendiriyoruz.” dedi.

“Belediye ve vatandaş ortak hareket ettiği müddetçe Altındağ daha temiz ve sağlıklı bir ilçe olacak. Bu konuda büyük mesafeler kat ediliyor. Her geçen gün vatandaş memnuniyeti artıyor.” diyen Şen,  Altındağlı vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.