Tarih : 17.3.2017 10:59:55

Başkan Tiryaki ÖNDER olmaya devam etti

Referandum sürecinde halkla buluşmaya devam eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin adresinde Önder Mahallesi vardı. Başkan Tiryaki, Önder Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nde 100 kişiye seslenerek halk adına yapılan iyi işlere destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Bu desteğin referandumda ortaya çıkacağına inanan Başkan Tiryaki, daha sonra kültür merkezindeki çalışma atölyelerini de gezdi.

“Altındağ eski Altındağ değil”

Başkan Tiryaki, konuşmasına Altındağ’ın eski hali ile yeni hali arasındaki farkları gözler önüne sererek başladı. Göreve gelmeden önce Altındağ’ın tamamına yakınının gecekondularla kaplı olduğuna dikkat çeken Başkan Tiryaki: “Buralarda yürünecek yol bile yoktu” dedi. Başkan Tiryaki, ilçedeki imar planlarının ihmal edildiğini hatırlatarak bölgenin uzun yıllar unutulduğunu ifade etti. Altındağ’daki dönüşümün son 10 yıl içerisinde gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Tiryaki, bölgenin her geçen gün daha çok değer kazandığını söyledi.

Başkan Tiryaki, gecekondu probleminin giderilmesi için Altındağ Belediyesi’nin on binlerce kaçak yapı yıktığını kaydetti. “Tüm bu sıkıntıların temelinde dönüşümün sağlanamaması yatıyordu” diyen Başkan Tiryaki, ilçeye artık yılda 15 bin konut yapıldığı bilgisini de katılımcılara aktardı. Başkan Tiryaki, parklarıyla, spor tesisleriyle, kültür merkezleriyle, yollarıyla, sağlık merkezleriyle, pazar yerleriyle Altındağ’ın bambaşka bir görümüne kavuştuğunu vurguladı ve Altındağlı çocukların artık daha sağlıklı yaşam koşullarında büyüyeceğini sözlerine ekledi.