Tarih : 6.1.2017 13:31:45

Altındağ Müteahhitler Derneği Başkan Tiryaki’yi ziyaret etti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ağırladı. Altındağ’daki değişimin ele alındığı görüşmede ilçeye kazandırılan yatırımlar üzerinde duruldu. Altındağ Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal İpek ve yönetim kurulu üyeleri, ilçenin her geçen gün daha fazla değer kazanmasında Başkan Tiryaki’nin büyük pay sahibi olduğunu ifade etti.

Altındağ’daki değişim konuşuldu

Başkan Tiryaki, önce ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi daha sonra bölgedeki çalışmaların el ele devam etmesi gerektiğini söyledi. Altındağ’ı hep birlikte daha modern, daha değerli bir hale getireceklerini kaydeden Başkan Tiryaki, çarpık yapılaşmaya izin vermeyeceklerini belirtti. Başkan Tiryaki, ilçede çok sayıda kentsel dönüşüm çalışmasına imza attıklarını hatırlatarak Altındağlı vatandaşların daha rahat yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını aktardı.

Müteahhitlerden tam destek

Altındağ Müteahhitler Derneği üyeleri ise gerçekleştirdikleri ziyarette yeni yılın tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini diledi. Başkan Tiryaki ile bu yolda el ele yürüyeceklerini vurgulayan müteahhitler, Altındağ için sorumluluk almaktan kaçınmayacaklarının altını çizdi. Müteahhitler, Altındağ’ın eski hali ile yeni hali arasında büyük farklar olduğunu, bu durumun da Başkan Tiryaki sayesinde gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

1 2 3 4 5   Puan Yok