Tarih : 3.1.2017 13:08:36

Altındağ’da evlenmek için acele edin

Evlenecek çiftlere en özel ve en nezih mekanları sunan Altındağ Belediyesi, 2017 yılına da damga vurmaya hazırlanıyor. . 2016 yılı boyunca evlendirme tesislerinde olağanüstü bir yoğunluk yaşayan Altındağ Belediyesi Evlendirme Şube Müdürlüğü, 2017 yılının ilk günlerinde de bu yoğunluğa ara vermedi. Evlendirme Şube Müdürlüğü, 2017 yılı için rezervasyon yaptırmak isteyenlerle doldu taştı.

“Rezervasyon için çok talep var.”

Altındağ Belediyesi’nin nezih ve konforlu evlendirme tesisleri, geçtiğimiz yıl boyunca, evlenmek isteyen çiftlerin büyük beğenisini topladı. Ayrıca tarihi Hamamönü ve Hamamarkası bölgesinde hizmet veren Kına Konakları ise bir gün bile boş kalmadı. Aynı yoğunluğun 2017 yılında da süreceğini ifade eden Evlendirme Şube Müdürü Demet Yavuz “Yeni yılın ilk günü 2017 yılı için rezervasyon yaptırmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Kına konaklarımız, Altın Nikah Sarayı, geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız Zümrüt ve Safir Düğün Saraylarımız, Altındağ Kültür Sarayı yıl boyunca çok büyük ilgi gördü. Bu yıl yine büyük ilgi var. Şimdiden müraacat yaptırmak isteyenler sıraya girdi. Altındağ’da evlenmek isteyen herkese acele etmesini tavsiye ediyorum.” dedi.

Kına Konaklarına yoğun ilgi

Altındağ Belediyesi Kına Konaklarına da ilginin çok büyük olduğunu söyleyen Yavuz, daha yılbaşında neredeyse tüm yılın rezerve edildiğini aktardı. Gelin adaylarının kına için tarihi konakları tercih ettiklerine dikkati çeken Yavuz  “Amacımız, vatandaşlarımızı en özel günlerinde en özel mekânlarda ağırlamak… Kına konaklarında kına gecesi yapmak isteyen çiftlerin de bir an önce belediyemize müracaat etmelerini tavsiye ederim.” dedi.